Home

HET TEAM

Bestevaerhorde Katwijk


Scouting staat voor samenwerking. Dit geld natuurlijk ook voor de leiding. Een bijzonder groepje jonge gasten bij elkaar die de gekste activiteiten bedenken. Maak kennis met ons leidingsteam! 

ONTMOET HET TEAM >

 

OVER ONS

Bestevaerhorde Katwijk


Bij de Katwijkse Zeeverkenners begint het allemaal bij de welpen! Vanaf je zevende kun je meedoen met allerlei spellen in de duinen, waarbij samenwerken, het leren van handige dingen maar vooral plezier maken voorop staat!

MEER INFORMATIE >

 

HET LAATSTE NIEUWS

Spooktocht 2022

Activiteit
Spooktocht 2022

Spooktocht

Za 29 oktober 2022

Gegroet dappere geestenjagers en andere waaghalzen, 

Op de duistere avond van zaterdag 29 oktober is het weer zover; de onheilspellende deuren van de spokenwereld zullen, zoals elk jaar, weer worden geopend. Evenals vorig jaar zal de spooktocht dit jaar wederom voor alle welpengroepen zijn (Bestevaerhorde, Julianahorde, Mowglihorde, en Meikeverkring), dit betekent ook dat we evenals vorig jaar 2 aankomsttijden hanteren.

De exacte tijden zullen naar aanleiding van alle aanmeldingen nog worden geüpdate. Donderdag de 27e zullen deze hier te vinden zijn, maar houd voor nu de volgende tijden aan; voor de Bestevaerhorde en de Meikeverkring 19:30u, en voor de Julianahorde en de Mowglihorde 20:00u. Omdat we door de grote hoeveelheid aanmeldingen afgelopen editie best lang moesten wachten na het lopen van de tocht, hebben we dit jaar ook twee verschillende ophaaltijden. Deze is voor de eerste twee groepen om 21:15u, en voor de laatste twee groepen 21:45u.

 Groepen  Aanvang  Ophalen
 BVH & MKK  19:30u  21:15u
 JUH & MH  20:00u  21:45u
Laatst geüpdatet 17-10-2022

Verkleed gaan mag uiteraard, maar zorg er wel voor dat je in je angstaanjagende tenue goed door de duinen kunt wandelen. Tot dan... Als je durft!

Informatie en aanmelden