Het laatste nieuws

Spooktocht 2022

Activiteit
Spooktocht 2022

Spooktocht

Za 29 oktober 2022

Gegroet dappere geestenjagers en andere waaghalzen, 

Op de duistere avond van zaterdag 29 oktober is het weer zover; de onheilspellende deuren van de spokenwereld zullen, zoals elk jaar, weer worden geopend. Evenals vorig jaar zal de spooktocht dit jaar wederom voor alle welpengroepen zijn (Bestevaerhorde, Julianahorde, Mowglihorde, en Meikeverkring), dit betekent ook dat we evenals vorig jaar 2 aankomsttijden hanteren.

De exacte tijden zullen naar aanleiding van alle aanmeldingen nog worden geüpdate. Donderdag de 27e zullen deze hier te vinden zijn, maar houd voor nu de volgende tijden aan; voor de Bestevaerhorde en de Meikeverkring 19:30u, en voor de Julianahorde en de Mowglihorde 20:00u. Omdat we door de grote hoeveelheid aanmeldingen afgelopen editie best lang moesten wachten na het lopen van de tocht, hebben we dit jaar ook twee verschillende ophaaltijden. Deze is voor de eerste twee groepen om 21:15u, en voor de laatste twee groepen 21:45u.

 Groepen  Aanvang  Ophalen
 BVH & MKK  19:30u  21:15u
 JUH & MH  20:00u  21:45u
Laatst geüpdatet 17-10-2022

Verkleed gaan mag uiteraard, maar zorg er wel voor dat je in je angstaanjagende tenue goed door de duinen kunt wandelen. Tot dan... Als je durft!

Informatie en aanmelden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestevaerhorde Katwijk

Wij zijn de Bestevaerhorde, onderdeel van de Katwijkse zeeverkenners. Wij zijn een groep in de speltak welpen, dat betekent kinderen van 7 tot 11 jaar. Wat doen wij onder andere? Vanuit clubgebouw Parnassia kunnen we zo de duinen in, waar levend stratego, smokkelspellen en survivalspellen voorbij komen! Maar ook direct achter het clubgebouw hebben we een speelterrein met een trampoline, klimrekken en een kampvuurkuil waar we marsmallows kunnen roosteren. Als het weer wat slechter is kunnen we natuurlijk ook binnen in het gebouw allerlei activiteiten doen. Knutselen, krantenmeppertje of zelfs een LAN-party; alles is mogelijk! Regelmatig doen we ook spectaculaire uitjes: pretparken als Duinrell, musea als Nemo, het zwembad, de bioscoop, noem maar op.

Ook hebben we gemiddeld 4 kampen per jaar; 3 kampen die een weekend duren, en 1 kamp die een hele week duurt! Tijdens deze kampen beleven we de grootste avonturen en hebben we de grootste lol. Zo zijn we vorig jaar een slechte professor tegen gekomen, die we samen met een paar agenten moesten vangen.

Onze opkomsten zijn elke zaterdag van 10 tot 12 uur. Interesse? Lees hier voor meer informatie.

Bestevaerhorde Katwijk