Installeren!

Uw zoon heeft nu een paar keer meegedraaid met de Bestevaerhorde. Nu is het tijd om geïnstalleerd te worden!

De installatie is de traditionele scoutingceremonie die een nieuw lid van een speltak verwelkomt als volwaardig lid. Voor de installatie moet het nieuwe lid aan een paar eenvoudige eisen voldoen, zoals het kennen van de wet en de belofte. Na de installatie mag het nieuwe lid zijn uniform dragen.

Graag horen we of uw zoon lid wilt worden van scouting! Dat kan via 06-12778970 (Pim Russchenberg / Baloe)

 

 

Bestevaerhorde Katwijk
Bestevaerhorde Katwijk

Benodigdheden

Voor het installeren is het volgende zelf aan te schaffen door de ouder/verzorger:

  • Een groen uniform

Beide zijn verkrijgbaar in de scoutshop en moeten op de dag van installatie mee.

Verder krijgt uw zoon bij het installeren van ons een aantal dingen. Hiervoor moeten éénmalig de instalatiekosten van €45,- worden betaald. Dit kan via onze webshop.

  • Pet met naam
  • Een Bordauxrode das
  • Dasring met naam
  • Nestlint
  • Welpen T-Shirt
  • Installatie insignes
Bestevaerhorde Katwijk

Socie

Wij maken gebruik van de Bestevaerhorde App. Hierin is de agenda te vinden en kan u uw zoon aan-/ afmelden voor de opkomsten. Ook staan hier alle laatste nieuwtjes en foto's in!

Via deze link kan je toegang krijgen tot de app.

Bestevaerhorde Katwijk

Whatsapp

Wij hebben met alle ouders een Whatsapp groepsapp. In deze app gooien wij als leiding soms handige informatie, en kunnen ouders vragen stellen. wilt u ook in deze groep? Klik op deze link. U wordt automatisch toegevoegd.

Bestevaerhorde Katwijk

Social Media

Op digitaal vlak zijn we ook zeer actief! Zo proberen we elke week een leuk berichtje op Facebook, instagram en soms op Youtube te zetten met een paar mooie sfeerfoto's erbij. Wilt u liever niet dat uw zoon op onze facebook of Instagram komt te staan? Vul dit dan duidelijk in op het gegevens formulier.