Bestevaerhorde Katwijk

We zoeken nog hulpouders!

Meer informatie >

 

Bestevaerhorde Katwijk

Wat nemen we mee?

Het belangrijkste is natuurlijk dat je warm bent aangekleed, we lopen immers buiten. Zorg daarbij dat je uniform herkenbaar is en neem ook goede schoenen mee!

  • Een draagkrat met sjaal - van de leiding krijg je een poster welke op de krat geplakt kan worden. Tip: Neem geen rugzak
  • Portemonnee met €2 tot 4 euro wisselgeld Tip: Zorg voor kleingeld, 10,20 & 50 cent is makkelijk. Geef dit van te voren aan bij de leiding, zodat je je wisselgeld terug krijgt.

Oliebollenactie weer bij na van start !

Op vrijdag 15 & zaterdag 16 december komt de gehele Katwijkse Zeeverkenners bij elkaar voor de traditionele oliebollenactie! Een gezamenlijke actie waarbij alle groepen van de Katwijkse Zeeverkenners betrokken zijn bij het bakken en het verkopen van de oliebollen. Dit allemaal onder professionele begeleiding van Dik & Jaco Haasnoot (van bakker Haasnoot), voor een optimale en overheerlijke oliebol!

We gaan er op uit om huis aan huis oliebollen te verkopen om geld voor de vereniging op te halen. Jullie doen dat in kleine groepjes van 6 tot 8 kinderen uit jouw groep met een leiding en een rijder die jullie voorziet van de lekkerste bollen. Het is natuurlijk erg belangrijk dat je “er goed uitziet” dus zorg ervoor dat je uniform/ das goed te zien is.

Tip: Draag een trui onder je uniform!

Vrijdag 15 december

Vrijdag staan we met een kraampje en lopen we rond op de lange koopavond in het centrum van Katwijk. Kom jij ook alle shoppende mensen voorzien van de lekkerste oliebollen?

We verzamelen om 19:00, en om 21:00 kunnen jullie op dezelfde locatie weer opgehaald worden. Ons kraampje staat in de Princestraat, tussen Haasnoot schoenen &  Libresse.

Zaterdag 16 december

Op zaterdag gaan we helemaal los in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en op de 12 verschillende kraampjes. Om 09:30 uur starten we met verkopen, dit gaat door tot ongeveer 12.30. In de middag worden door de zeeverkennersgroepen de allerlaatste oliebollen verkocht. Zorg dat je ongeveer 10 minuten eerder aanwezig bent i.v.m. het uitdelen van de oliebollen!

Wij als Besteaerhorde gaan dit jaar in Katwijk lopen. we verzamelen daarom om 9.30 bij de Ichtuskerk (Nachtegaallaan 7, 2224 JC Katwijk aan Zee) om 12.30 kunnen de kinderen weer op deze locatie opgehaald worden.

Prijs voor de allermooiste krat & kraam!

Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen. De allermooiste krat & kraam maken kans op onwijs leuke prijzenpakketten! Ben jij op 17 december helemaal klaar voor de verkoop?   Laat het via Facebook, je leidingsteam of stuur je foto door naar organisatie@oliebollenkatwijk.nl De leukste, creatiefste foto wordt beloond met een mooi kado. We hebben dit jaar maar liefst 3 prijzen

Bestevaerhorde Katwijk
Bestevaerhorde Katwijk

Ook dit jaar gaat de oliebollenkoerier op pad!

Wat lekkers bij de koffie? Het steunen van een vereniging is nog nooit zo leuk geweest!

Buiten de ‘huis aan huis’ verkoop, is het ook dit jaar weer mogelijk om overheerlijke warme oliebollen of appelbeignets gratis te laten bezorgen!

De oliebollen worden op vrijdag 16 december warm bij u thuis of op het bedrijf bezorgd. U heeft zelf de keuze om 25, 50 of een andere hoeveelheid oliebollen te bestellen. Gemengd, met- of zonder krenten: het is allemaal mogelijk. En het is ook mogelijk om appelbeignets te bestellen!

Bestellen! >

Wat is er dit jaar allemaal te koop op de kraampjes / in de webshop?

Bestevaerhorde Katwijk

2, 5 of 10  €3,50 - €15,00

Bestevaerhorde Katwijk

2, 5 of 10  €3,50 - €15,00

Bestevaerhorde Katwijk

2, 5 of 10  €3,50 - €15,00

Bestevaerhorde Katwijk

2, 5 of 10  €3,50 - €15,00