Het laatste nieuws

Aanmelden Zomerkamp

Nieuws
Aanmelden Zomerkamp

Downloads

Zomerkampbrief

Corona en Scouting

 

Vanaf vandaag kunt u uw zoon officieel aanmelden via de website via deze link.
U maakt de aanmelding officieel door de betaling rond te maken en de verklaring (ingevuld + handtekening) in te leveren.
Vergeet niet om alles correct in te vullen, zodat wij de nodige informatie bij de hand hebben wanneer dit nodig is.
In de bijlage staat de officiële brief met de overige laatste informatie die voor nu nodig is. Ook staan de richtlijnen in een aparte bijlage, namens Scouting Nederland.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons bereiken via de bekende kanalen.
Tot zaterdag!

Met vriendelijke groet,
De leiding van de Julianahorde en de Bestevaerhorde


p.s. Mocht u uw zoon eerder opgegeven als niet mee/ twijfelt, maar wilt hij graag toch mee, kunt u hem alsnog aanmelden.

Bestevaerhorde Katwijk

Wij zijn de Bestevaerhorde, onderdeel van de Katwijkse zeeverkenners. Wij zijn een groep in de speltak welpen, dat betekent kinderen van 7 tot 11 jaar. Wat doen wij onder andere? Vanuit clubgebouw Parnassia kunnen we zo de duinen in, waar levend stratego, smokkelspellen en survivalspellen voorbij komen! Maar ook direct achter het clubgebouw hebben we een speelterrein met een trampoline, klimrekken en een kampvuurkuil waar we marsmallows kunnen roosteren. Als het weer wat slechter is kunnen we natuurlijk ook binnen in het gebouw allerlei activiteiten doen. Knutselen, krantenmeppertje of zelfs een LAN-party; alles is mogelijk! Regelmatig doen we ook spectaculaire uitjes: pretparken als Duinrell, musea als Nemo, het zwembad, de bioscoop, noem maar op.

Ook hebben we gemiddeld 4 kampen per jaar; 3 kampen die een weekend duren, en 1 kamp die een hele week duurt! Tijdens deze kampen beleven we de grootste avonturen en hebben we de grootste lol. Zo zijn we vorig jaar een slechte professor tegen gekomen, die we samen met een paar agenten moesten vangen.

Onze opkomsten zijn elke zaterdag van 10 tot 12 uur. Interesse? Lees hier voor meer informatie.

Bestevaerhorde Katwijk