Bestevaerhorde Katwijk

Hulp van ouders gezocht!

vrijdagavond 15 en zaterdag 16 december

De door de vrijwilligers gebakken oliebollen worden in zakjes van 5 stuks huis aan huis verkocht in Katwijk, Valkenburg en Rijnsburg. Maar dat is niet alles.. want naast de huis aan huis verkoop zijn er ook verschillende kraampjes in de gemeente waarbij oliebollen maar ook verschillende speciaalbollen verkocht worden. Bij deze actie werken alle speleenheden van de Katwijkse Zeeverkenners samen om een fantastisch bedrag voor de algemene kas in te verzamelen.

Uw zoon/dochter ontvangt twee weken voor de actie een nieuwsbrief.
Wilt u deze samen met hem/haar goed doornemen om deze actie te laten slagen?

Vrijdagavond wordt verkocht van ongeveer 18.45 tot ca. 21.15 en zaterdagmorgen van 09.30 tot ca. 13.00 uur. Zaterdagmiddag gaan we vanaf 14:00 alle resterende oliebollen verkopen. Dit door langs te gaan bij de nog niet gelopen huizen en via kraampjes.

Het verkopen gebeurt door kleine groepen met leiding in samenwerking met een auto en chauffeur die de bollen rond brengt. Deze chauffeur is de vitale schakel tussen de bollencentrale (het Troephuis) en het "verkoopveld". Maar zoals eerder te lezen was zijn er ook vele kraampjes waar leiding en leden er alles aan doen om de oliebollen verkocht te krijgen!

Wij kunnen uw hulp zeker gebruiken bij het slagen van deze actie!

U begrijpt het misschien al, wij zijn opzoek naar ouders/verzorgers die een halve dag bollenrijder willen zijn. Maar ook zijn wij opzoek naar ouders/verzorgers die onze leidingsleden willen helpen met het bemannen van verschillende kraampjes!

Helpt u ons mee?

  • Oliebollenrijden (koopavond XXL, dorp Katwijk) op vrijdagavond 16 december van 18.30 uur tot ca. 21.15 uur
  • Oliebollenrijden op zaterdagmorgen 17 december van 9.15 uur tot ca. 13.00 uur
  • Hulp op het kraampje op zaterdagmiddag 17 december 08.45 tot 15.15 uur (tijden in overleg met leiding)
  • Het assisteren van een groepje met de verkoop langs de deuren op zaterdagmorgen 17 december van 9.15 uur tot ca. 13.00 uur

Indien u graag wilt meewerken aan deze supergezellige actie, dan vragen wij u om onderstaand formulier in te vullen.  Alle benodigde informatie zal dan voorafgaand de actie naar u toegezonden worden. U wordt altijd ingedeeld in het groepje van uw zoon.

Met vriendelijke groet,
Namens de oliebollencommissie,

Ryan van den Oever – 06 12 05 00 06
Lars van der Plas – 06 29 39 55 88

voor meer info over de actie omtrent kraampjes of het rijden van de oliebollen kunt u terecht bij de teamleider van de betreffende groep of door een mail te sturen naar organisatie@oliebollenkatwijk.nl