Tha

Maar mijn echte naam is eigenlijk Lars Koning

Mijn belangrijkste functie binnen het team is Tuinman

Jullie kunnen mij bereiken op 06-42851954Hallo, leuk dat je even bij mij langskomt.

Mijn naam is Lars Koning maar de kinderen noemen mij Tha. Ik zit sinds 2005 op scouting en ben begonnen bij dezelfde groep waar ik nu leiding geef. Toen ik als welp begon had ik het heel erg naar mijn zin en wilde ik leiding worden bij deze geweldige groep. Na een paar jaar was het zo ver; ik mocht overvliegen naar de BVH om een leidingslid te zijn.

Naast scouting studeer ik voor technicus mechanica op het ROC van Amsterdam. Ik zit momenteel in het derde schooljaar en hoop dat ik zal slagen voor mijn opleiding. Hierna kan ik direct beginnen bij direct maintenance als GWK op de lijn. Als hobby's doe ik aan modelbouw van u-gears en ik vind een game op zijn tijd vind ook wel leuk. Naast het bouwen van verschillende dingen en het gamen kan ik ook wel genieten van een drankje op een terrasje aan het strand met vrienden en/of familie.

Mijn huidige taak bij de BVH is insignes; ik doe dit met plezier. Deze taak houd in dat als er een insigne opkomst is dat er dan genoeg insignes zijn voor alle kinderen. Ik ben ook degene die de dasringen regelt dus is er een probleem kom gerust is langs of stuur even een appje.

Ik hoop dat ik nog vele jaren hier kan blijven met hetzelfde leidingsteam die er nu is.