Mang

Maar mijn echte naam is eigenlijk Andy Smit

Mijn belangrijkste functie binnen het team is 2e Man / Materiaalman

Jullie kunnen mij bereiken op 06-12885477Een bijzonder goede dag!

Ik ben Andy, ook wel bekend als Mang. Ik ben sinds zomerkamp 2019 leiding bij de Bestevaerhorde en heb hiervoor eigenlijk vrij tot zeer weinig met scouting te maken gehad. Ik ben er een beetje ingerold door Baggie;

In de eerste klas van de middelbare school leerde ik Justin (Bagheera) kennen en 5 jaar later ben ik voor het eerst op Parnassia geweest als gastleiding om te draaien op een feestje. Ik draai normaal gesproken op de schoolfeesten van het Pietergroen dus dit was net even ietsjes anders. Ik kreeg gelijk de naam “Spekrug” toegewezen want ik zou toch maar één keertje langskomen. Maar blijkbaar vond het team me wel heel aardig want ik werd steeds vaker gevraagd om te helpen. Na een tijdje stond ik elke zaterdagochtend leiding te geven. En toen mijn eerste weekendkamp een feit was werd mijn naam veranderd naar de enige echte Mang.

Het leukste aan scouting vind ik de kampen, zoals bijna iedereen waarschijnlijk. Als je na de vele uren voorbereidingen alles tot leven ziet komen is het gewoon echt geweldig. Alle vreemde figuren, de avondspellen en de kinderen die lekker aan het spelen zijn, de nieuwe spellen, en nog veel meer! En natuurlijk hebben we het voordeel dat we echt een superteam hebben. We zijn allemaal supergoede vrienden en hebben uiteraard een teamleider waar je u tegen zegt (dankjewel Flaps).

Binnen het team ben ik materiaalman(g) en tweede man. Dit houdt voornamelijk in dat ik ervoor zorg dat de berging opgeruimd is en dat we al het materiaal hebben dat we nodig hebben. Ook probeer ik nieuw materiaal te regelen voor het geval dat er spullen aan vervanging toe zijn. En als tweede man ben ik plaatsvervangend teamleider.

Naast scouting geef ik Atletiektraining, organiseer ik de wedstrijden en beheer ik de website van bij AV Rijnsoever. Verder game ik en draai ik zo hier en daar op feestjes met Baggie. Naast al dit vrijwilligerswerk doe ik HBO-ICT en werk ik bij Soldaat van Oranje - De Musical met zo hier en daar een licht- en geluidsklusje tussendoor.

En helemaal onderaan wil ik nog even het hele team bedanken voor hoe jullie mij hierbinnen hebben gelaten met nog een speciaal bedankje naar Pim (Baloe), Justin (Baggie) en Flappie omdat… het kan. Ik heb hier echt een aantal supergoede vrienden gemaakt.

Tot zover, tot morgen!

- Mang