Hathi

Maar mijn echte naam is eigenlijk Talina Schaap

Mijn belangrijkste functie binnen het team is Financiƫn

Jullie kunnen mij bereiken op 06-33019656

Hoihoi!

Ik ben Talina, ook wel bekend als Hathi bij de welpen! Ik zit nu in totaal 11 jaar op scouting met een kleine tussenpauze. Ik ben begonnen als kabouter(zoals de welpen vroeger heetten), kwam daarna voor een klein jaartje bij de welpen terecht en stroomde vervolgens door bij de scouts. Ik ben 2,5 jaar leiding geweest bij de Limes scouts en ben sinds eind 2022 begonnen als leiding van deze groep! 

Het leukste aan scouting vind ik uiteraard zomerkamp (en andere kampen)! Dit is iets waar we het hele jaar naar uitkijken als groep en waar we als leiding aan het begin van het nieuwe seizoen al op voorbereiden. En als het dan zo ver is, zie je alles tot leven komen en is er te zien wat het allemaal heeft opgeleverd. Het thema, de (nacht)spellen, fikkie stoken en de enthousiasme van de kids vind ik toch wel het leukste ervan. 

Binnen het team heb ik tot nu toe geen vaste taak (naast een sfeertje brengen), maar dat zal wel snel komen:)

Buiten scouting om werk ik bij ‘s Heerenloo en ga ik in 2023 starten met de opleiding ‘Pedagogisch medewerkster’ bij de kinderopvang.
Ik heb hiervoor de opleiding ‘Dierenartsassistente paraveterinair’ gestudeerd en ben dan ook gek op dieren. Thuis heb ik een grote beestenboel; 4 luipaardgekko’s, 2 Griekse landschildpadden, 4 woestijnratten, 2 koikarpers, 5 goudvissen en een aquarium vol cichliden. En ja, dan hoor ik je denken, ‘waarom geen hond of kat?’, jep…allergisch :(

Verder vind ik het gaaf om m’n auto te tunen (oppimpen) en naar autoshows te gaan. Sinds kort doe ik ook aan hobby tatoeëren, maar verwacht nog geen hele ‘Mona Lisa’..hihi. In het weekend ben ik meestal te vinden in de bar en hou ik ook zeker van een feestje!

Ik vind het erg leuk dat ik kan zeggen dat ik leiding ben van deze groep. Ik wil daarvoor het team bedanken dat ik erbij mocht komen onder de naam Hathi :) 

Groetjes,
Talina