Flaps

Maar mijn echte naam is eigenlijk Lars Eitens

Mijn belangrijkste functie binnen het team is Professionele dennenappelverzamelaar

Jullie kunnen mij bereiken op 06-19279646Goedemorgen!

Ik ben Flaps. Ik wou dat ik kon zeggen dat mijn echte naam Lars is, maar iedereen binnen en buiten scouting noemt me Flaps. (Ja, zelfs mijn ouders!) Ik zit nu zo ongeveer 13 jaar op scouting.  Ik ben 1 jaar welp geweest bij de scouting in Voorhout. Toen we verhuisden naar Katwijk, kwam ik bij de Abel Tasmanwacht terecht. Hier heb ik ook Tha en Kaa leren kennen. In het laatste jaar dat ik bij deze groep zat, ging ik stage lopen bij de Bestevaerhorde. En zie nu; 7 jaar later ben ik nog steeds leiding!

Mijn taken binnen het team zijn redelijk divers. Een kleine samenvatting; Ik ben de eindverantwoordelijke :) Verder zorg ik voor de meeste mail contact, ben ik in het bezit van een EHBO diploma, heb ik minimaal 2 vergaderingen per maand en sinds kort een nieuwe taak erbij; website beheer.

Het leukste bij scouting zijn, ook voor mij, gedachten en voorbereidingen die tot leven komen.  Iedere week een opkomst / een maand van te voren een weekendkamp / 9 maanden van te voren voor een zomerkamp. Het is gewoon heel vet om te zien hoe spellen / thema's / dagjes uit / nieuwe probeersels uitpakken in de werkelijkheid. En nog vetter natuurlijk als het als positief wordt ervaren.

Een ander belangrijk ding aan scouting zijn de vriendschappen die ontstaan zijn. Ik zal namelijk iets verklappen; voor de leiding bestaat scouting niet alleen op de zaterdagochtend van 10 tot 12. Veel van de leiding blijven in de middag, of komen s' avonds weer terug om een kapsalon te eten met andere verschillende leidingsteams van Parnassia. Ik zie ons leidingsteam dus niet als collega's, maar meer als een vriendengroep.

Buiten scouting om maak ik websites bij Lined Webdevelopment. Mocht ik een sportieve dag hebben, dan ga ik naar de sportschool of maak ik een grote wandeling. Mocht ik niet zo'n sportieve dag hebben, dan game ik achter mijn laptop of kijk een film of serie op Netflix. :)