Baloe

Maar mijn echte naam is eigenlijk Pim Russchenberg

Mijn belangrijkste functie binnen het team is Teamleider

Jullie kunnen mij bereiken op 06-12778970Hallo allemaal!

Ik ben Pim, maar Baloe komt je misschien beter bekend voor. Dit komt doordat dit mijn scoutingnaam is. Over scouting gesproken, ik ben nu 13 jaar bezig met scouting, waarvan 6 jaar leiding bij de Bestevaerhorde. Het leukste aan scouting vind ik toch echt wel de kampen, vooral het Zomerkamp. Daar kijk ik elk jaar weer naar uit. Mijn belangrijkste taak binnen het team is de teamleider. Dat betekent dat ik het team help waar dit nodig is. We zijn hier tenslotte met zijn allen bezig om jullie (de welpen) een onvergetelijk(e) opkomst of kamp heeft. Naast teamleider ben ik ook veel bezig met andere kleinere taken, zoals bellen met Sinterklaas, de scoutingloterij en verschillende kampen.

Buiten scouting om doe ik veel met muziek. Ik speel gitaar, basgitaar en piano. Verder sport ik veel, ben ik veel achter de pooltafel te vinden en ga ik graag naar leuke terrasjes in de zomer.

Naast scouting en andere zaken geef ik les op een basisschool in Leiden. Ook zal ik binnenkort beginnen aan de universiteit om verder te studeren. 

Scouting is, naast een energieke vereniging, ook een grote vriendengroep waar veel herinneringen mee gemaakt worden. De afgelopen 13 jaar zijn al prachtig geweest. Ben ik er over 13 jaar nog steeds zo veel mee bezig? We zien het tegen die tijd wel. ;)

Groetjes,
- Baloe