Baloe

Maar mijn echte naam is eigenlijk Pim Russchenberg

Mijn belangrijkste functie binnen het team is Teamleider

Jullie kunnen mij bereiken op 06-12778970Hallo allemaal!

Ik ben Pim, maar Baloe komt je misschien beter bekend voor. Dit komt doordat dit mijn scoutingnaam is. Over scouting gesproken, ik ben nu 11 jaar bezig met scouting, waarvan 3,5 jaar leiding bij de Bestevaerhorde. Het leukste aan scouting vind ik toch echt wel de kampen, vooral het Zomerkamp. Daar kijk ik elk jaar weer naar uit. Mijn taken binnen het team zijn de loterijen, sinterklaas, EHBO en verschillende andere taken die wij elk jaar onderling verdelen, zoals kampen, dagjes uit, etc. Ook ben ik de 2e man van het team. Dit is de rechterhand van de teamleider, op dit moment dus die van Flaps.

Buiten scouting om doe ik veel met muziek. Ik speel gitaar, basgitaar en piano. Ook zit ik in een band, The Big Beyond. Wij hebben gespeeld op podia als Haringrock en Oranjerock. Verder sport ik graag en ga ik graag naar leuke terrasjes in de zomer.

Als je een keer naar Monkey Town Warmond bent geweest, is de kans groot dat je mij daar ook hebt gezien. Ik werk daar namelijk bijna elke zondag.

Verder ben ik bezig met de PABO, oftewel de opleiding tot leerkracht basisonderwijs. Ik vind het nog steeds erg leuk om les te geven.

Als laatste wilde ik zeggen dat scouting iets is waar je niet alleen veel leert, maar ook veel plezier hebt. Ik vind scouting nog steeds één van de mooiste dingen om te doen en ben nog lang niet van plan om te stoppen.

Groetjes,
- Baloe