Bagheera

Maar mijn echte naam is eigenlijk Justin de la Rie

Mijn belangrijkste functie binnen het team is PR / Materiaalman

Jullie kunnen mij bereiken op 06-51643692Hallootjes,

Ik ben Justin, maar onder de welpen ben ik voornamelijk bekend als Bagheera - of elke variatie die je daarop kan bedenken; Baghie, Bagman, King Bag, noem maar op! Ik ben sinds 2018 leiding, maar zit eigenlijk al veel langer op scouting. In 2011 ben ik namelijk begonnen in déze groep, als welp. Toen zag het leidingsteam er natuurlijk compleet anders uit. Wel was daar al Baloe als mede-welp en jawel, onze enige echte Flaps als leiding.

Het leukste aan scouting vind ik toch wel, zoals waarschijnlijk heel veel leiding, alle speciale kampen die we hebben; de vreemde themafiguren spelen, lekker laat opblijven en dan allerlei gave avondspellen doen, en natuurlijk al die voorbereiding die we getroffen hebben, realiteit zien worden. Dat is misschien nog wel het allerleukste; zien hoe de spellen en thema's ontvangen worden door de kids, en ze lekker zien meedoen en ravotten.

Binnen het team hebben we natuurlijk allemaal een eigen taak, die van mij is voornamelijk de PR bijhouden - zorgen dat er berichtjes op Instagram, Facebook en zelfs YouTube komen, met een leuk tekstje daaronder. Ook regel ik het materiaalbeheer binnen de groep, hierdoor behouden we ons vette thema- en spelmateriaal op een geordende manier.

Naast scouting kijk ik onder andere graag films - het liefst met een beetje spanning en sensatie. Verder lees ik ook veel en doe ik veel met muziek. Ik speel keyboard/piano, en draai met Mang zo hier en daar op (scouting)feestjes. Daarnaast game ik wel eens en hou ik ook wel van een drankje/terrasje.

Naast dit alles geef ik bijles in geschiedenis, Engels en Nederlands. Iets was ik erg leuk vind om te doen.

Als laatste zou ik graag willen zeggen dat scouting een bijzondere hobby is; naast de spellen die we doen en de dingen die we leren, ontstaan er ook hele gave vriendschappen. Ons leidingsteam bestaat in feite uit één groot vriendenteam, dat 90% binnen scouting gevormd is. Erg bijzonder vind ik dat.

Dit was mijn uitspraak, en daarmee is de zaak afgedaan :)

- Justin